Evenementenbureau Amsterdam

Wij zijn een evenementenbureau in Amsterdam genaamd: BIG Creative. Onze naam zegt het al. We geven maar al te graag grote en creatieve feestjes! Geloof jij ook dat een feestje veel meer kan zijn dan een dansvloer en een open bar? Wij zien op onze evenementen grootse dingen ontstaan. Wil jij de cocktail voor een effectief evenement? Neem dan contact op met ons om de mooiste momenten te creëren.

Eventbureau in Amsterdam inschakelen?

Ben je op zoek naar een eventbureau in Amsterdam? Wij adviseren je graag bij (bedrijf)events! Of je nu collega’s wilt stimuleren om te verbinden, het DNA van je bedrijf wilt versterken of collega’s wilt verwonderen. Onze evenementen en concepten, feestjes dus, hebben hierbij een BIG impact.

En ja, met een dansvloer én een open bar.

Neem contact op

Typen (bedrijfs)evenementen

Wat wil je graag bereiken met je evenement? Ben je er nog niet uit wat de doelstelling van jouw bedrijfsevenement is? Laat ons evenementenbureau in Amsterdam jou adviseren en enthousiasmeren!

 

Verbinden
Versterken
Verwonderen

Zo gaan we te werk!

Hoe pakken we het aan als eventbureau in Amsterdam? We leren jouw organisatie goed kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van het evenement. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald. Vervolgens werken we een creatief concept uit dat past binnen jullie DNA en bij de gewenste doelen. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een uniek evenement samen. Wij zorgen dat het gehele evenement klopt; vanaf het uitnodigen van de gasten tot en met het opvegen van de laatste confetti snippers! Wij willen een blijvende herinnering en daarom zorgen we voor professionele fotografie en een supervette aftermovie!

bedrijfsjubileum organiseren
bedrijfsfeest organiseren amsterdam

Let’s connect

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier
of bel ons op: 020 223 6803.