What we do?

Evenementen die verbinden

Om elkaar te begrijpen moet je elkaar leren kennen. Mensen die elkaar begrijpen werken prettiger samen, zijn veel productiever en vrolijker!

Met deze concepten brengen we mensen dichter bij elkaar. We halen ze uit hun comfort-zone of we zorgen voor gespreksstof. De eerste stap naar een beter, hechter, team.

 

Aanpak

Kennismaken

We leren jouw organisatie kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van het evenement. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald.

Creëren

We werken een creatief concept uit dat past binnen jullie kaders en helpen de gewenste doelen te bereiken. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een uniek evenement samen.

Realiseren

Wij zorgen ervoor dat het evenement staat zoals we besproken hebben. De hele productie van het uitnodigen van de gasten tot en met het opvegen van de laatste confetti snipper.

Herinneren

Wij zorgen dat de sfeer van het event goed wordt vastgelegd. Met professionele fotografie en een superette aftermovie. Zodat jouw event een blijvende herinnering wordt.

ONE-Dyas / Corine Toussaint (communications manager) 

“De show was zeer professioneel, met top entertainment van zeer getalenteerde dames en heren. De reacties waren overweldigend en zonder uitzondering enthousiast. Een van onze collega’s merkte op zie dit volgend jaar nog maar eens te overtreffen!”

Let's get in touch!

Benieuwd naar onze werkwijze en services? Schroom niet te bellen of te mailen. We komen graag in contact!

Let's talk

Let's connect

Wilt u graag in contact komen? Laat hier uw gegevens achter, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken.

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.