What we do?

Versterk het team en vier successen in stijl

Bij BIG Creative geloven we dat elk personeels- en bedrijfsevenementen een unieke kans bieden om jullie team te inspireren, motiveren en verbinden. Met onze jarenlange ervaring en passie voor creativiteit, tillen we jullie bedrijfsfeest naar een hoger niveau.

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, dus waarom zouden jullie evenementen dat wel zijn? Wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw visie en doelen. Vier jullie corporate celebration!

Aanpak

Kennismaken

We leren jouw organisatie kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van het evenement. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald.

Creëren

We werken een creatief concept uit dat past binnen jullie kaders en helpen de gewenste doelen te bereiken. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een uniek evenement samen.

Realiseren

Wij zorgen ervoor dat het evenement staat zoals we besproken hebben. De hele productie van het uitnodigen van de gasten tot en met het opvegen van de laatste confetti snipper.

Herinneren

Wij zorgen dat de sfeer van het event goed wordt vastgelegd. Met professionele fotografie en een superette aftermovie. Zodat jouw event een blijvende herinnering wordt.

ONE-Dyas / Corine Toussaint (communications manager)

“De show was zeer professioneel, met top entertainment van zeer getalenteerde dames en heren. De reacties waren overweldigend en zonder uitzondering enthousiast. Een van onze collega’s merkte op zie dit volgend jaar nog maar eens te overtreffen!”

Let's get in touch!

Benieuwd naar onze werkwijze en services? Schroom niet te bellen of te mailen. We komen graag in contact!

Let's talk

Let's connect

Wilt u graag in contact komen? Laat hier uw gegevens achter, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken.

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.