Confetti zit in ons bloed

Wij zijn BIG Creative en we zijn absoluut gék op feestjes. Geef ons een reden, en we toveren jullie ideeën om tot memorabele momenten. Groot denken en creativiteit zit in ons bloed. En toevallig ook in onze naam. We geloven dat een feestje veel meer kan zijn dan een dansvloer en een open bar. Wij zien op onze feestjes grootse dingen ontstaan.

Het is dé plek waar collega’s veranderen in vrienden. Waar afdelingen met elkaar fuseren. Hier transformeert ‘Het bedrijf’ tot ‘ons bedrijf’. Waar de avond verandert in een verhaal. Zo’n feestje heeft enorm veel waarde. Voor mensen individueel én voor het bedrijf als geheel. Samen maken we de kern sterker dan ooit.

Wij stimuleren het ontmoeten van nieuwe en bekende collega’s, het beleven van het DNA van je bedrijf en het maken van verhalen. Met evenementen en concepten, feestjes dus, die verbinden, verrijken en verwonderen. Met een grote impact. Met veel creativiteit.

En ja, met een dansvloer én een open bar.

Showreel Big Creative

 

Je collega’s, je merk en wat creativiteit

De cocktail voor een effectief evenement

Deze drie ingrediënten vormen telkens de basis. Ze zijn alledrie even belangrijk. Samen maken ze van een avond, jullie avond.

WERKNEMERS MERK DNA CREATIVITEIT
EVENT

MerkDNA

Het hart van je organisatie, de cultuur, je DNA. Dit vormt het kader voor de creativiteit, de unieke invulling.

Werknemers

Hier draait het om. Wat wil je vertellen? En wat wil je weten? Interactie is het basis ingrediënt in al onze evenementen. Met elkaar en met het merk.

Our collabs

Let's get in touch!

Benieuwd naar onze werkwijze en services? Schroom niet te bellen of te mailen. We komen graag in contact!

Let's talk

Let's connect

Wilt u graag in contact komen? Laat hier uw gegevens achter, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken.

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.