QUIZ VOOR JE PERSONEELSFEEST

quiz voor personeelsfeest

Ben je op zoek naar een quiz voor je personeelsfeest of een ander intern event? Wij zijn BIG Creative. Wij organiseren grote en creatieve personeelsfeesten! Wil jij iedereen in het bedrijf laten swingen samen? Dan is dit dé kans om de Jukebox Music Quiz voor je personeelsfeest of event door BIG Creative te laten organiseren. Neem contact met ons op zodat we samen de mooiste momenten kunnen creëren.

Neem contact op

QUIZ ORGANISEREN?

Wil je graag een quiz organiseren voor het personeelsfeest binnenkort? BIG Creative heeft de Jukebox Music Quiz in show en quizvorm beschikbaar. Zo creëren we de mogelijkheid om je huidige en nieuwe collega’s met elkaar te verbinden door onze show en quiz. Tijdens de quiz kunnen alle collega’s meespelen met hun mobiele telefoon. Wij adviseren en enthousiasmeren je graag. Laat ons de quiz voor je personeelsfeest organiseren!

Personeelsfeest met quiz

Het showteam en de band blazen het dak eraf van jullie bedrijfspand of evenementenlocatie. Samen maken we een muzikale reis door de tijd. Van de golden oldies tot en met de huidige hits knallen uit de Jukebox: een levensgroot decorstuk op het podium. Met een spelkaart in de ene hand en stift in de andere hand, doe je met je collega’s mee met deze swingende spelshow. Wel is het opletten geblazen, want alle toffe songs die voorbijkomen in de show streep je ook weg op je spelkaart. Alle liedjes op je spelkaart weggestreept? Dan ben jij de winnaar van de avond! Onze Jukebox Music Quiz voor je personeelsfeest geeft gegarandeerd happy vibes.

 

BOEK NU

Meer over BIG Creative

BIG Creative bestaat uit een enthousiast en gedreven team, met jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Voor een goede kop koffie ben je welkom bij ons kantoor in Amsterdam West. Of we ontmoeten elkaar online! Bel of mail ons voor een afspraak.

bedrijfsjubileum organiseren
bedrijfsfeest organiseren amsterdam

Let’s connect

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier
of bel ons op: 020 223 6803.