What we do?

Maak van elke viering een uniek spektakel

Bij BIG Creative geloven we dat elk evenement uniek moet zijn en volledig afgestemd op jullie specifieke wensen en doelen. Onze shows op maat zijn ontworpen om te verrassen, te inspireren en een blijvende indruk achter te laten.

We zorgen ervoor dat onze shows niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook interactief en meeslepend. We creëren een totaalervaring die al je zintuigen prikkelt.

 

Aanpak

Kennismaken

We leren jouw organisatie kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van het evenement. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald.

Creëren

We werken een creatief concept uit dat past binnen jullie kaders en helpen de gewenste doelen te bereiken. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een uniek evenement samen.

Realiseren

Wij zorgen ervoor dat het evenement staat zoals we besproken hebben. De hele productie van het uitnodigen van de gasten tot en met het opvegen van de laatste confetti snipper.

Herinneren

Wij zorgen dat de sfeer van het event goed wordt vastgelegd. Met professionele fotografie en een superette aftermovie. Zodat jouw event een blijvende herinnering wordt.

Visma / Els van der Zalm (Manager MVO Visma)

“Na twee zulke verschillende feesten te hebben meegemaakt, ben ik ervan overtuigd dat BIG’S team voor elke gelegenheid en voor elk publiek een passend feest van verbinding, grote vreugde en plezier kunnen neerzetten.”

Let's get in touch!

Benieuwd naar onze werkwijze en services? Schroom niet te bellen of te mailen. We komen graag in contact!

Let's talk

Let's connect

Wilt u graag in contact komen? Laat hier uw gegevens achter, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken.

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.