Stage Marketing & Events bij BIG Creative

In ons hardwerkende en ervaren team komt een plekje vrij voor een enthousiaste stagiair(e) die wil leren en meewerken in de evenementenbranche, voor een periode van minimaal 5 maanden. Ingaande per 1 februari 2023. Wij zijn op zoek naar diegene met feeling voor marketing, communicatie en events.

Weet jij alles over communicatie tools en socials? En wil je meer te weten komen over de evenementen en entertainment branche? Dan is een stageplek bij ons wellicht een goede match! 

WIJ ZIJN BIG CREATIVE

Wij zijn BIG, en zijn dol op feestjes. We geven ze maar al te graag. Groot en creatief, dat zit in ons bloed. En in onze naam. We geloven dat een feestje veel meer kan zijn dan een dansvloer en een open bar. Wij zien op onze feesten grootse dingen ontstaan.

Op onze events veranderen collega’s in vrienden. Fuseren afdelingen met elkaar. Wordt ‘het’ bedrijf’ ‘ons’ bedrijf. Verandert de avond in een verhaal.  Zo’n event heeft enorm veel waarde. Voor mensen individueel en voor het bedrijf als geheel. 

Wij stimuleren met onze event-formats het ontmoeten van nieuwe en bekende collega’s, het beleven van het DNA van het bedrijf en het maken van verhalen. Met evenementen en concepten, feestjes dus, die verbinden, verrijken en verwonderen. Met een grote impact en veel creativiteit. En ja: met een dansvloer en een open bar.

Wij bieden

  • Een werkplek op een tof kantoor in Amsterdam West, met gezellige en ervaren collega’s
  • Een stage waar je aan de slag kan met het uitdragen van onze communicatie op onze kanalen, over de events en shows die BIG Creative produceert 
  • Een dynamische stage waar je lekker veel hands-on ervaring op kan doen op producties van evenementen, en mee kan kijken met het samenstellen van programmeringen en creëren van  show. 
  • Een stage voor 36 uur per week 
  • Stagevergoeding 300 euro per maand

heb jij

  • Een relevante HBO-opleiding richting marketing, events, commerciele economie of communicatie? Dan ben je bij ons aan het goede adres! 
  • Affiniteit met media/communicatie en evenementen in de breedste zin van het woord? 
  • Een aanpakmentaliteit van heb ik jou daar? 
  • En een zelfstandige en pro-actieve werkhouding?

Let’s connect

Herken je je in bovenstaande en spreekt een stage bij BIG Creative je aan?

Dan zien we je CV en motivatie graag tegemoet! 

Dit mag naar info@bigcreative.nl t.a.v. Nathalie Melchers.