Coronaproof personeelsfeest

coronaproof personeelsfeest

Ben je op zoek naar een coronaproof personeelsfeest? Voor een BIG coronaproof evenement ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn BIG Creative en wij organiseren maar al te graag grote en creatieve bedrijfsfeesten. In coronatijd zijn ook wij uitgedaagd om momenten met collega’s door te laten gaan op een veilige manier. Ook online is het mogelijk om er een feest van te maken! Meerdere bedrijven zijn je al voor gegaan en de herinneringen worden nog steeds bij de online weekstart gedeeld. Wil jij ook mooie herinneringen maken tijdens het personeelsfeest in coronatijd? Neem dan contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN

We gaan live!

Het coronaproof personeelsfeest geven we live, in je woonkamer. Het enige wat je nog moet regelen zijn de drankjes en de snacks. We hebben keuze uit twee verschillende online showformats: De BIG Bingo Show en BIG Jukebox Music Quiz.

BIG JUKEBOX MUSIC QUIZ

Met BIG Jukebox Music Quiz wordt het een muzikaal digitaal feest! Een complete show met interactie, topartiesten en een wervelwind aan muziekvragen. Vanuit je huiskamer swing je mee op golden oldies tot de laatste top 40 hits en speel je live de muziekquiz mee via je telefoon. Zelfs de meest stijve collega neuriet na 5 minuten met ons mee.

MEER INFORMATIE

BIG BINGO SHOW

Dit is niet zomaar een bingo. Dit is een show bomvol energie, zang en dans! Je medewerkers zingen binnen no-time mee uit volle borst. Gelukkig zitten je medewerkers thuis zodat je hun gezang niet hoeft aan te horen (grapje natuurlijk). De muziek is één groot feest der herkenning, van Hollandse meezingers tot dansbare disco. Alle guilty pleasures komen voorbij in deze spelshow. Blijf scherp, streep de getallen en plaatjes van de unieke speelkaart weg en misschien ben jij wel de grote winnaar van de avond!

MEER INFORMATIE

Personeelsfeest in coronatijd

Wil je graag een personeelsfeest organiseren in coronatijd? BIG Creative regelt jouw online personeelsfeest. Zo is er de mogelijkheid om je huidige en nieuwe werknemers met elkaar te verbinden door onze evenementen. Maar ook kunnen we het DNA van jouw bedrijf laten versterken door de organisatiewaarden voelbaar te maken. Verder zijn we BIG in het creëren van unieke verhalen die een gespreksonderwerp worden in de koffieruimte.

Neem contact op

Voor een personeelsfeest in coronatijd ben je bij BIG Creative aan het juiste adres. Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op: 020 223 6803.

Let’s connect