What we do?

Evenementen die verwonderen

Het creëren van gezamenlijke en unieke verhalen is een van de belangrijkste factoren voor medewerkersgeluk en teamspirit.

Een avond, een verhaal waar je met je hele team aan terug kan denken zorgt voor een emotionele verbinding.Het maakt een groep hechter.Wij maken van een (bedrijfs)evenement een blijvende herinnering waar nog weken over zal worden nagepraat bij de koffieautomaat.

 

Aanpak

Kennismaken

We leren jouw organisatie kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van het evenement. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald.

Creëren

We werken een creatief concept uit dat past binnen jullie kaders en helpen de gewenste doelen te bereiken. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een uniek evenement samen.

Realiseren

Wij zorgen ervoor dat het evenement staat zoals we besproken hebben. De hele productie van het uitnodigen van de gasten tot en met het opvegen van de laatste confetti snipper.

Herinneren

Wij zorgen dat de sfeer van het event goed wordt vastgelegd. Met professionele fotografie en een superette aftermovie. Zodat jouw event een blijvende herinnering wordt.

Ymere / Roine Rijks (Communicatie medewerker)

“Tot in de puntjes georganiseerd, professioneel, helemaal top! Een hilarische interactieve en verbindende aanvulling voor elk bedrijfsfeest!”

Let's get in touch!

Benieuwd naar onze werkwijze en services? Schroom niet te bellen of te mailen. We komen graag in contact!

Let's talk

Let's connect

Wilt u graag in contact komen? Laat hier uw gegevens achter, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken.

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.