BEDRIJFSEVENEMENT ORGANISEREN

Wij zijn BIG Creative en bedrijfsevenementen organiseren zit in ons bloed. Grote en creatieve bedrijfsevents organiseren doen we het liefste iedere dag! Wil jij ook een knallend feestje voor jouw bedrijf? Pak dan snel de telefoon en let’s create BIG moments together!

CONTACT OPNEMEN

BIG EN CREATIVE BEDRIJFSEVENT

Wil je een bedrijfsevenement organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat snappen wij! Met jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten wij precies wat er nodig is voor een spectaculair feest. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor in Amsterdam West voor een goed gesprek.

Typen (bedrijfs)evenementen

Na al die jaren ervaring weten wij dat er verschillende doelstellingen zijn voor een bedrijfsevent. Wil je graag je medewerkers laten verbinden met elkaar? De organisatiewaarden van je bedrijf versterken bij medewerkers? Of juist een uniek verhaal creëren samen met jouw medewerkers? Het kan allemaal samen met BIG Creative!

EVENEMENTEN DIE VERBINDEN

Wil je dat medewerkers elkaar beter leren kennen waardoor zij elkaar beter begrijpen op de werkvloer? Met onze concepten halen we medewerkers uit hun comfortzone en zorgen we voor gespreksstof.

VERBINDEN

EVENEMENTEN DIE VERSTERKEN

De organisatiewaarden voelbaar maken bij je medewerkers? Dat doe je met onze concepten die versterken. Hoe we dit doen? We pakken jullie waarden en gieten ze in een creatief concept, wat we uitwerken tot een evenement dat iedereen versteld doet staan.

versterken

EVENEMENTEN DIE VERWONDEREN

In één avond een verhaal creëren waar het gehele team aan terug kan denken? Wij maken van jouw evenement een blijvende herinnering. Wil je dat wij jouw bedrijfsevenement organiseren? Bel ons!

VERWONDEREN

Let’s connect

Wil je meer weten over ons evenementenbureau in Amsterdam? Neem contact met ons op voor meer informatie over een bedrijfsevenement organiseren voor jouw unieke bedrijf.