ids: 2674,2588,2663

Wij zijn BIG Creative en bedrijfsevenementen organiseren zit in ons bloed. Grote en creatieve bedrijfsevents organiseren doen we het liefste iedere dag! Wil jij ook een knallend feestje voor jouw bedrijf? Pak dan snel de telefoon en let’s create BIG moments together!

Neem contact op

BIG EN CREATIVE BEDRIJFSEVENT

Wil je een bedrijfsevenement organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat snappen wij! Met jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten wij precies wat er nodig is voor een spectaculair feest. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor in Amsterdam West voor een goed gesprek. Hieronder vind je alvast een greep uit onze eindeloze mogelijkheden.

Jaren ’20 diner experience – NEMO

| Show op-maat

AHOY Rotterdam

Beste Zangers Live – AHOY Rotterdam

| Show op-maat

Personeelsfestival – Sanquin

| Corporate celebrations

Typen (bedrijfs)evenementen

Na al die jaren ervaring weten wij dat er verschillende doelstellingen zijn voor een bedrijfsevent. Wil je graag je medewerkers laten verbinden met elkaar? De organisatiewaarden van je bedrijf versterken bij medewerkers? Of juist een uniek verhaal creëren samen met jouw medewerkers? Het kan allemaal samen met BIG Creative!

Evenementen Amsterdam
interactieve bingo show

EVENEMENTEN DIE VERBINDEN, VERSTERKEN EN VERWONDEREN

Wil je dat medewerkers elkaar beter leren kennen waardoor zij elkaar beter begrijpen op de werkvloer? Met onze concepten halen we medewerkers uit hun comfortzone en zorgen we voor gespreksstof.

De organisatiewaarden voelbaar maken bij je medewerkers? Dat doe je met onze concepten die versterken. Hoe we dit doen? We pakken jullie waarden en gieten ze in een creatief concept, wat we uitwerken tot een evenement dat iedereen versteld doet staan.

In één avond een verhaal creëren waar het gehele team aan terug kan denken? Wij maken van jouw evenement een blijvende herinnering. Wil je dat wij jouw bedrijfsevenement organiseren? Bel ons!

Verbinden Versterken Verwonderen

SPELFORMATS

Om het doel van je bedrijfsevenement te versterken óf juist te zorgen voor dat extra beetje fun hebben we ook bewezen feestelijke spelshowformats voor jullie volgende bedrijfsfeest. Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt door twee spelformats kant-en-klaar aan te leveren: de BIG Bingo Show en BIG Jukebox Show.

 

Let’s connect

Jouw bedrijfsevenement organiseren en tot een succes maken, hoe pakken we dat aan? Nou, zo: We leren jouw organisatie goed kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van het bedrijfsevenement. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald. Vervolgens werken we een creatief concept uit dat past binnen jullie DNA en dat bij de gewenste doelen past. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een uniek bedrijfsevenement samen. Wij zorgen dat het gehele evenement klopt vanaf het uitnodigen van de gasten tot en met het opvegen van de laatste confetti snippers!

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze evenementen kijk mee op onze Socials.
Instagram | Facebook | LinkedIn | Youtube

A BIG SHOT OF FUN, FOR EVERYONE!

Wil jij ook zo’n feest op maat? Neem contact op via onderstaande opties, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken. Leuk om je te spreken!

Let's talk

Let's connect

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.