ids: 2674,2588,2663

Wij zijn BIG Creative en bedrijfsfeesten organiseren zit in ons DNA. Grote en creatieve feesten organiseren doen we het liefste iedere dag. Wil je graag een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren? Let’s create BIG moments together!

Neem contact op

BIG & CREATIVE OP EIGEN LOCATIE

Wil je een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat snappen wij! Met jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten wij precies wat er nodig is voor een spectaculair feest op eigen locatie. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor in Amsterdam West voor een adviesgesprek.

Dinerparty NEMO Science Museum

| Concepting | Dinershow

AHOY Rotterdam

Beste Zangers Live – 2022 & 2023

| Merkactivatie | Show

Festival voor Sanquin

| Personeelsfeest

BEDRIJFSFEEST OP LOCATIE ORGANISEREN?

Wij organiseren jouw gehele bedrijfsfeest op jouw eigen gekozen locatie! Wij stimuleren het ontmoeten van nieuwe en bekende collega’s, het beleven van het DNA van je bedrijf en het maken van verhalen. Met evenementen en concepten, feestjes dus, die verbinden, verrijken en verwonderen. Met een grote impact. Met veel creativiteit.

Bedrijfsevenementen Nederland
Evenementen Amsterdam

BEDRIJFSDOELSTELLINGEN

Bovendien weten wij dat er verschillende doelstellingen kunnen zijn binnen je feest. Zo kun je je medewerkers laten verbinden met elkaar of de organisatiewaarden van je bedrijf versterken bij medewerkers. Of wil je juist een uniek verhaal creëren dat jouw medewerkers voor altijd bijblijft? Het kan allemaal samen met BIG Creative.

Verbinden Versterken Verwonderen

ONZE FORMATS

Om jou te ontzorgen, hebben we de beste ideeën voor bedrijfsevenementen samengevat in vaste formats. Stuk voor stuk een gegarandeerd succes, neem dat maar van ons aan. Ga mee in de interactieve rollercoaster waar guilty pleasures en bijbehorende dansjes bingoballen vervangen of waan je in een muzikale trip down memory lane.

ONTDEK BIG CREATIVE

Een spetterend bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren, hoe pakken we dat aan? Nou, zo: We leren jouw organisatie goed kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van het bedrijfsfeest. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald. Vervolgens werken we een creatief concept uit dat past binnen jullie DNA en dat bij de gewenste doelen past. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een uniek en onvergetelijk feest samen. Wij zorgen dat het gehele evenement klopt vanaf het uitnodigen van de gasten tot en met het opvegen van de laatste confetti snippers! Wij willen een blijvende herinnering en daarom zorgen we voor professionele fotografie en een supervette aftermovie!

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze evenementen kijk mee op onze Socials.
Instagram | Facebook | LinkedIn | Youtube

A BIG SHOT OF FUN, FOR EVERYONE!

Wil jij ook zo’n feest op maat? Neem contact op via onderstaande opties, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken. Leuk om je te spreken!

Let's talk

Let's connect

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.