BEDRIJFSJUBILEUM ORGANISEREN

Bedrijfsjubileum organiseren

Wij zijn BIG Creative en bedrijfsevenementen organiseren zit in ons DNA. Geloof jij ook dat een feestje veel meer kan zijn dan een dansvloer en een open bar? Wij zien op onze bedrijfsfeesten grootse dingen ontstaan.
Wil jij ook een knallend bedrijfsjubileum voor jouw bedrijf?
Pak dan snel de telefoon op, laat ons jouw bedrijfsjubileum organiseren en let’s create BIG moments together!

even bellen

HAAL ALLES UIT JOUW BEDRIJFSJUBILEUM

Heb je een bedrijfsjubileum te vieren binnenkort? En ga je het bedrijfsjubileum ook zelf organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat snappen wij! Met jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten wij precies wat er nodig is voor een spectaculair jubileum. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor in Amsterdam West voor een goed advies.

SAMEN FEEST VIEREN

Na al die jaren ervaring weten wij dat er verschillende doelstellingen zijn voor een bedrijfsjubileum. Wil je graag je medewerkers laten verbinden met elkaar? De organisatiewaarden van je bedrijf versterken bij medewerkers? Of juist een uniek verhaal creëren samen met jouw medewerkers? Het kan allemaal samen met BIG Creative!

Verbinden Versterken Verwonderen

BEDRIJFSJUBILEUM IDEEËN

Om jou te ontzorgen, hebben we de beste ideeën voor jouw bedrijfsjubileum samengevat in vaste formats. Stuk voor stuk een gegarandeerd succes, neem dat maar van ons aan. Ga mee in de interactieve rollercoaster waar guilty pleasures en bijbehorende dansjes bingoballen vervangen of waan je in een muzikale trip down memory lane.

Let’s connect

Neem contact met ons op voor meer informatie over het organiseren van een bedrijfsjubileum voor jouw unieke bedrijf.