ids: 2674,2588,2663

Heb je een bedrijfsopening op de planning staan? Dat is reden voor een feestje! BIG Creative helpt je graag jouw bedrijfsopening te organiseren. Bedrijfsevenementen organiseren zit in ons DNA. Live en digitaal. Groot en creatief. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons!

Neem contact op

Bekijk een selectie van onze bedrijfsevenementen

Jaren ’20 diner experience – NEMO

| Show op-maat

AHOY Rotterdam

Beste Zangers Live – AHOY Rotterdam

| Show op-maat

Personeelsfestival – Sanquin

| Corporate celebrations

BEDRIJFSOPENING ZONDER ZORGEN

Wil jij een bedrijfsopening organiseren maar weet je niet waar je moet beginnen? Snappen we. Wij van BIG Creative zijn dol op feestjes en helpen je maar al te graag. We hebben jarenlange ervaring in de evenementenbranche en weten precies wat er nodig is voor een kwalitatief feest. Je collega’s, je merk en wat creativiteit zijn de basis ingrediënten voor jouw moment.

EEN KNALLENDE START VAN JOUW BEDRIJF

Een goed begin is het halve werk. Reden genoeg voor een knallende bedrijfsopening. Een feest dat zorgt voor verhalen en verbindingen. Het versterken van de bedrijfswaarden en vooral het plezier van je medewerkers vinden we belangrijk. Wat is beter voor de teambuilding?

Verbinden Versterken Verwonderen

SPELFORMATS

Naast het doel van je bedrijfsopening hebben we ook bewezen feestelijke spelshowformats om de bedrijfsopening nóg spetterender te maken. Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt door twee spelformats kant-en-klaar aan te leveren: de BIG Bingo Show en BIG Jukebox Show.

Ready to party?

Een bedrijfsopening tot in de puntjes organiseren, hoe pakken we dat aan? Nou, zo: We leren jouw organisatie goed kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van de bedrijfsopening. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald. Vervolgens werken we een creatief concept uit dat past binnen jullie DNA en dat bij de gewenste doelen past. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een unieke bedrijfsopening samen. Wij zorgen dat het gehele evenement klopt vanaf het uitnodigen van de gasten tot en met het opvegen van de laatste confetti snippers! Wij willen een blijvende herinnering en daarom zorgen we voor professionele fotografie en een supervette aftermovie!

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze evenementen kijk mee op onze Socials.
Instagram | Facebook | LinkedIn | Youtube

A BIG SHOT OF FUN, FOR EVERYONE!

Wil jij ook zo’n feest op maat? Neem contact op via onderstaande opties, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken. Leuk om je te spreken!

Let's talk

Let's connect

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.