EVENEMENTENBUREAU NABIJ ROTTERDAM

evenementenbureau rotterdam

Wij zijn een evenementenbureau gevestigd nabij Rotterdam genaamd: BIG Creative. Onze naam verklapt het al. Onze feestjes zijn groots en creatief! Wij geloven dat feestjes veel meer zijn dan een dansvloer en een open bar. Ze verbinden, verwonderen en versterken! Geloof jij dit ook? Neem dan contact op met ons to create BIG moments together!

Neem contact op

EVENTBUREAU NABIJ ROTTERDAM INSCHAKELEN

Als je op zoek bent naar een eventbureau nabij Rotterdam, dan ben je hier aan het juiste adres. Wij adviseren je graag bij (bedrijf)events! Of je nu collega’s wilt stimuleren om te verbinden, het DNA van je bedrijf wilt versterken of collega’s wilt verwonderen. Onze evenementen laten altijd een BIG impact achter. 

SOORTEN (BEDRIJFS)EVENEMENTEN

Weet je al wat je wilt bereiken met je evenement? Zo niet, laat ons je helpen, adviseren en vooral enthousiasmeren! Hieronder vind je onze drie typen bedrijfsevenementen.

VERWONDEREN
VERSTERKEN
VERBINDEN

Meer over BIG Creative

Hoe gaan wij te werk als evenementenbureau nabij Rotterdam? We beginnen met een persoonlijk gesprek waar we jouw organisatie goed leren kennen. Met elkaar bespreken we doelen en kaders van het evenement. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald. Vervolgens werken we een creatief concept uit dat past binnen jullie DNA en bij de besproken doelen. We creëren een uniek evenement bestaande uit standaard en nieuwe onderdelen. Wij verzorgen het gehele evenement tot in de puntjes. Vanaf het versturen van de uitnodigingen tot en met het sluiten van de deur! Wij willen zorgen voor blijvende herinneringen en daarom regelen we professionele fotografie en een supergave aftermovie!

EVENEMENTENBUREAU NABIJ ROTTERDAM

BIG Creative bestaat uit een enthousiast en gedreven team, met jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Voor een goede kop koffie ben je welkom bij ons kantoor in Amsterdam West. Is jouw bedrijf gevestigd in Rotterdam? Geen probleem, we komen graag naar je toe of we ontmoeten elkaar online! Bel of mail ons voor een afspraak.

bedrijfsjubileum organiseren
bedrijfsfeest organiseren amsterdam

Let’s connect

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier
of bel ons op: 020 223 6803.