ids: 2674,2588,2663

Wij zijn een evenementenbureau gevestigd nabij Rotterdam genaamd: BIG Creative. Onze naam verklapt het al. Onze feestjes zijn groots en creatief! Wij geloven dat feestjes veel meer zijn dan een dansvloer en een open bar. Ze verbinden, verwonderen en versterken! Geloof jij dit ook? Neem dan contact op met ons to create BIG moments together!

Neem contact op

Bekijk een selectie van onze bedrijfsevenementen

Jaren ’20 diner experience – NEMO

| Show op-maat

AHOY Rotterdam

Beste Zangers Live – AHOY Rotterdam

| Show op-maat

Personeelsfestival – Sanquin

| Corporate celebrations

EVENEMENTENBUREAU NABIJ ROTTERDAM INSCHAKELEN

Als je op zoek bent naar een evenementenbureau nabij Rotterdam, dan ben je hier aan het juiste adres. Wij adviseren je graag bij (bedrijf)events! Of je nu collega’s wilt stimuleren om te verbinden, het DNA van je bedrijf wilt versterken of collega’s wilt verwonderen. Onze evenementen laten altijd een BIG impact achter.

Bedrijfsevenementen Amsterdam
Mooie bedrijfsevenementen amsterdam
Evenementen Amsterdam
AHOY Rotterdam

SOORTEN (BEDRIJFS)EVENEMENTEN

Weet je al wat je wilt bereiken met je evenement? Zo niet, laat ons je helpen, adviseren en vooral enthousiasmeren! Hieronder vind je onze drie typen bedrijfsevenementen.

Meer over BIG Creative

Hoe gaan wij te werk als evenementenbureau nabij Rotterdam? We beginnen met een persoonlijk gesprek waar we jouw organisatie goed leren kennen. Met elkaar bespreken we doelen en kaders van het evenement. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald. Vervolgens werken we een creatief concept uit dat past binnen jullie DNA en bij de besproken doelen. We creëren een uniek evenement bestaande uit standaard en nieuwe onderdelen. Wij verzorgen het gehele evenement tot in de puntjes. Vanaf het versturen van de uitnodigingen tot en met het sluiten van de deur! Wij willen zorgen voor blijvende herinneringen en daarom regelen we professionele fotografie en een supergave aftermovie!

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze evenementen kijk mee op onze Socials.
Instagram | Facebook | LinkedIn | Youtube

A BIG SHOT OF FUN, FOR EVERYONE!

Wil jij ook zo’n feest op maat? Neem contact op via onderstaande opties, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken. Leuk om je te spreken!

Let's talk

Let's connect

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.