EVENEMENTENBUREAU NABIJ UTRECHT

Ben je op zoek naar een evenementenbureau nabij Utrecht? Wij adviseren je graag bij allerlei soorten (bedrijfs)evenementen! Of je nu collega’s wilt stimuleren om te verbinden, het DNA van je bedrijf wilt versterken of collega’s wilt verwonderen. Onze evenementen en concepten hebben altijd een BIG impact! Wil je dit ook ervaren samen met je team? Dat kan samen met BIG Creative.

NEEM CONTACT OP

WIE IS BIG CREATIVE?

Wij zijn BIG Creative. Grote en creatieve feestjes, daar houden we van! BIG Creative bestaat uit een enthousiast en gedreven team, met jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Op onze feestjes en evenementen zien we grootste dingen ontstaan. Geloof jij ook dat een feestje veel meer kan zijn dat een dansvloer en een open bar? Neem dan contact op met Daan, Nathalie of Willemijn. Zij helpen je graag het beste uit jouw evenement te halen!

Typen (bedrijfs)evenementen

Wat wil je graag bereiken met je evenement? Ben je er nog niet uit wat de doelstelling van jouw bedrijfsevenement is? Laat ons evenementenbureau nabij Utrecht jou adviseren en enthousiasmeren!

VERWONDEREN
VERSTERKEN
VERBINDEN

Onze werkwijze

Wil jij samen met het evenementenbureau nabij Utrecht, BIG Creative, een knaller van een bedrijfsevenement neerzetten? Dan leren we jouw organisatie eerst goed kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van het evenement. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald. Vervolgens werken we een creatief concept uit dat past binnen jullie DNA en bij de gewenste doelen. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een uniek evenement samen. Wij zorgen dat het gehele evenement klopt; vanaf het uitnodigen van de gasten tot en met het opvegen van de laatste confetti snippers! Wij willen een blijvende herinnering en daarom zorgen we voor professionele fotografie en een supervette aftermovie!

bedrijfsfeest organiseren
bedrijfsfeest organiseren amsterdam

Eventbureau nabij Utrecht inschakelen?

Voor een goede kop koffie ben je welkom bij ons kantoor in Amsterdam West. Of we ontmoeten elkaar online! Bel of mail ons voor een afspraak.

Let’s connect

Neem contact met ons op voor meer informatie over een bedrijfsevenement organiseren voor jouw unieke bedrijf.