Shows en events

Wij zijn BIG Creative en we zijn absoluut gék op feestjes. Geef ons een reden, en we toveren jullie ideeën om tot memorabele momenten. Groot denken en creativiteit zit in ons bloed. En toevallig ook in onze naam. We geloven dat een feestje veel meer kan zijn dan een dansvloer en een open bar. Wij zien tijdens onze shows en events grootse dingen ontstaan.

Het is dé plek waar collega’s veranderen in vrienden. Waar afdelingen met elkaar fuseren. Hier transformeert ‘Het bedrijf’ tot ‘ons bedrijf’. Waar de avond verandert in een verhaal. Zo’n feestje heeft enorm veel waarde. Voor mensen individueel én voor het bedrijf als geheel. Samen maken we de kern sterker dan ooit.

Wij stimuleren op onze events het ontmoeten van nieuwe en bekende collega’s, het beleven van het DNA van je bedrijf en het maken van verhalen. Dit doen we met show-concepten en evenementen, feestjes dus, die verbinden, versterken en verwonderen. Met een grote impact en veel creativiteit.

En ja, met een dansvloer én een open bar.

Confetti zit in ons bloed

shows en events, shows en events, shows en events, shows en events.

“Van teambuilding naar internal branding en storytelling. Feestjes moeten werken.”

Evenementen die
verbinden

We zorgen op jouw events dat mensen elkaar leren kennen door ze uit de dagen, te koppelen, uit hun comfortzone te trekken of gewoon het ijs te breken. Op een luchtige, leuke en laagdrempelige manier.

Explore more

Evenementen die
versterken

We ontwikkelen evenementen of activiteiten vanuit het DNA van je organisatie. Je waarden, je visie staan centraal bij de ontwikkeling van onze ideeën. In de uitwerking gebruiken we creativiteit en plezier om het toegankelijk en fun te houden.

Explore more

Evenementen die
verwonderen

BIG Creative maakt shows en events. We creëren ‘wow-momenten’. Een unieke avond. Iets bijzonders, iets onverwachts. Groots of juist klein. Voor immersive concepten en show met interactie en spel ben je bij ons aan het goede adres.

Explore more

 

Je collega’s, je merk en wat creativiteit

De cocktail voor een effectief evenement

Deze drie ingrediënten vormen telkens de basis. Ze zijn alledrie even belangrijk. Samen maken ze van een avond, jullie avond.

WERKNEMERS MERK DNA CREATIVITEIT
EVENT

MerkDNA

Het hart van je organisatie, de cultuur, je DNA. Dit vormt het kader voor de creativiteit, de unieke invulling.

Werknemers

Hier draait het om. Wat wil je vertellen? En wat wil je weten? Interactie is het basis ingrediënt in al onze shows en events. Met elkaar en met het merk.

Creativiteit

Aansluiten op het DNA, het verhaal van je organisatie. Binnen de kaders van jouw merk, dan kunnen we pas echt creatief zijn en inside the box denken, zeg maar.

Our collabs

Let's get in touch!

Benieuwd naar onze werkwijze en services? Schroom niet te bellen of te mailen. We komen graag in contact!

Let's talk

Let's connect

Wilt u graag in contact komen? Laat hier uw gegevens achter, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken.

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.