ids: 2674,2588,2663

Wij zijn BIG Creative. Onze naam zegt het al. We organiseren maar al te graag grote en creatieve bedrijfsfeestjes in en rondom Amsterdam! Geloof jij ook dat een feestje veel meer kan zijn dan een dansvloer en een open bar? Wij zien op onze bedrijfsfeesten grootse dingen ontstaan. Wil jij de cocktail voor een effectief bedrijfsfeest in Amsterdam? Neem dan contact op met ons to create BIG moments together!

Neem contact op

Bekijk een selectie van onze bedrijfsevenementen

Jaren ’20 diner experience – NEMO

| Show op-maat

AHOY Rotterdam

Beste Zangers Live – AHOY Rotterdam

| Show op-maat

Personeelsfestival – Sanquin

| Corporate celebrations

BEDRIJFSFEESTJE ORGANISEREN?

Wij organiseren jouw gehele bedrijfsfeest in Amsterdam! Wij stimuleren het ontmoeten van nieuwe en bekende collega’s, het beleven van het DNA van je bedrijf en het maken van verhalen. Met evenementen en concepten, feestjes dus, die verbinden, verrijken en verwonderen. Met een grote impact. Met veel creativiteit.

evenementenbureau amsterdam
evenementenbureau amsterdam
bedrijfsevenementen Amsterdam
Mooie bedrijfsevenementen amsterdam
Evenementen Amsterdam
AHOY Rotterdam

TYPEN BEDRIJFSFEESTJES

Wat wil je graag bereiken met je bedrijfsfeest in Amsterdam? Ben je er nog niet uit wat de doelstelling is? Wij adviseren en enthousiasmeren je graag! Laat ons jouw bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam!

Verbinden Versterken Verwonderen

SPELFORMATS

Naast het doel van je bedrijfsfeest of personeelsfeest hebben we ook bewezen feestelijke spelshowformats voor jullie volgende bedrijfsfeest. Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt door twee spelformats kant-en-klaar aan te leveren: de BIG Bingo Show en BIG Jukebox Show.

HOE PAKKEN WE HET AAN?

Bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam, hoe pakken we dat aan? Nou, zo: We leren jouw organisatie goed kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van het bedrijfsfeest. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald. Vervolgens werken we een creatief concept uit dat past binnen jullie DNA en dat bij de gewenste doelen past. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een uniek bedrijfsfeest samen. Wij zorgen dat het gehele evenement klopt vanaf het uitnodigen van de gasten tot en met het opvegen van de laatste confetti snippers! Wij willen een blijvende herinnering en daarom zorgen we voor professionele fotografie en een supervette aftermovie!

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze evenementen kijk mee op onze Socials.
Instagram | Facebook | LinkedIn | Youtube

A BIG SHOT OF FUN, FOR EVERYONE!

Wil jij ook zo’n feest op maat? Neem contact op via onderstaande opties, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken. Leuk om je te spreken!

Let's talk

Let's connect

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.