PERSONEELSFEEST ORGANISEREN AMSTERDAM

Wij zijn BIG Creative. Onze naam zegt het al. Grote en creatieve personeelsfeesten organiseren rondom Amsterdam doen we maar al te graag! Geloof jij ook dat een feestje veel meer kan zijn dan een dansvloer en een open bar? Wij zien op onze personeelsfeesten grootse dingen ontstaan. Wil jij de cocktail voor een effectief personeelsfeest in Amsterdam? Neem dan contact op met ons om de mooiste momenten te creëren.

NEEM CONTACT OP

PERSONEELSFEEST ORGANISEREN?

Wil je graag een personeelsfeest organiseren in Amsterdam? BIG Creative regelt jouw gehele personeelsfeest. Zo is de mogelijkheid om je huidige en nieuwe werknemers met elkaar te verbinden door onze evenementen. Maar ook kunnen we het DNA van jouw bedrijf laten versterken door de organisatiewaarden voelbaar te maken. Verder zijn we BIG in het creëren van unieke verhalen die een gespreksonderwerp worden in de koffieruimte.

Wij adviseren en enthousiasmeren je graag. Laat ons als evenementenbureau in Amsterdam jouw personeelsfeest organiseren!

VERBINDEN
VERSTERKEN
verwonderen

SPELFORMATS

Naast het doel van je personeelsfeest of bedrijfsfeest hebben we ook verschillende spelformats als entertainment onderdeel voor jullie feest. Wij proberen het jullie zo makkelijk mogelijk te maken, door twee bewezen spelformats kant-en-klaar aan te leveren om je event onvergetelijk te maken: de BIG Bingo Show en BIG Jukebox Show.

Zo gaan we te werk!

Hoe organiseren we een personeelsfeest in Amsterdam? Nou, zo: We leren jouw organisatie goed kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van het feest. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald. Vervolgens werken we een creatief concept uit dat past binnen jullie DNA en dat bij de gewenste doelen past. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een uniek personeelsfeest in Amsterdam samen. Wij zorgen dat het gehele feestje klopt vanaf het uitnodigen van de gasten tot en met het opvegen van de laatste confetti snippers! Wij willen een blijvende herinnering en daarom zorgen we voor professionele fotografie en een supervette aftermovie!

bedrijfsfeest organiseren amsterdam
bedrijfsfeest organiseren

Let’s connect

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier
of bel ons op: 020 223 6803.