ids: 2674,2588,2663

Wij zijn BIG Creative. Onze naam zegt het al. Grote en creatieve personeelsfeesten organiseren rondom Amsterdam doen we maar al te graag! Geloof jij ook dat een feestje veel meer kan zijn dan een dansvloer en een open bar? Wij zien op onze personeelsfeesten grootse dingen ontstaan. Wil jij de cocktail voor een effectief personeelsfeest in Amsterdam? Neem dan contact op met ons om de mooiste momenten te creëren.

Neem contact op

Bekijk een selectie van onze bedrijfsevenementen

Dinerparty NEMO Science Museum

| Concepting | Dinershow

AHOY Rotterdam

Beste Zangers Live – 2022 & 2023

| Merkactivatie | Show

Festival voor Sanquin

| Personeelsfeest

PERSONEELSFEEST ORGANISEREN?

Wil je graag een personeelsfeest organiseren in Amsterdam? BIG Creative regelt jouw gehele personeelsfeest. Zo is de mogelijkheid om je huidige en nieuwe werknemers met elkaar te verbinden door onze evenementen. Maar ook kunnen we het DNA van jouw bedrijf laten versterken door de organisatiewaarden voelbaar te maken. Verder zijn we BIG in het creëren van unieke verhalen die een gespreksonderwerp worden in de koffieruimte.

Wij adviseren en enthousiasmeren je graag. Laat ons als evenementenbureau in Amsterdam jouw personeelsfeest organiseren!

Evenementen Amsterdam

TYPEN PERSONEELSFEESTEN

Wat wil je graag bereiken met je personeelsfeest in Amsterdam? Ben je er nog niet uit wat de doelstelling is? Wij adviseren en enthousiasmeren je graag! Laat ons jouw personeelsfeest organiseren in Amsterdam!

Verbinden Versterken Verwonderen

SPELFORMATS

Naast het doel van je bedrijfsfeest of personeelsfeest hebben we ook bewezen feestelijke spelshowformats voor jullie volgende bedrijfsfeest. Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt door twee spelformats kant-en-klaar aan te leveren: de BIG Bingo Show en BIG Jukebox Show.

Zo gaan we te werk!

Hoe organiseren we een personeelsfeest in Amsterdam? Nou, zo: We leren jouw organisatie goed kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van het feest. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald. Vervolgens werken we een creatief concept uit dat past binnen jullie DNA en dat bij de gewenste doelen past. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een uniek personeelsfeest in Amsterdam samen. Wij zorgen dat het gehele feestje klopt vanaf het uitnodigen van de gasten tot en met het opvegen van de laatste confetti snippers! Wij willen een blijvende herinnering en daarom zorgen we voor professionele fotografie en een supervette aftermovie!

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze evenementen kijk mee op onze Socials.
Instagram | Facebook | LinkedIn | Youtube

A BIG SHOT OF FUN, FOR EVERYONE!

Wil jij ook zo’n feest op maat? Neem contact op via onderstaande opties, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken. Leuk om je te spreken!

Let's talk

Let's connect

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.