Event op maat

Wil je graag een event op maat laten organiseren voor jouw bedrijf? Dan ben je bij BIG Creative aan het juiste adres! Wij zijn dol op feestjes! We geven ze maar al te graag, live en digitaal. Het liefste groot en creatief want dat zit in ons bloed, en in onze naam. Bij onze evenementen op maat zien wij echte verbinding, verwondering en versterking in ieder team ontstaan. Heeft jouw team dit ook nodig? Neem vrijblijvend contact op voor een bakje koffie in Amsterdam-West of een afspraak op locatie.

CONTACT OPNEMEN

Event op maat laten organiseren?

Je wilt graag een event op maat laten organiseren maar hoe pak je dat op de juiste manier aan? Wij helpen je als eventbureau graag op weg naar de perfecte cocktail voor een groot en creatief event op maat. We leren jouw organisatie goed kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van het event op maat. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald. Vervolgens werken we een creatief concept uit dat past binnen jullie DNA en bij de gewenste doelen. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een uniek event op maat samen. Wij zorgen dat het gehele evenement klopt; vanaf de eerste ontmoeting tot en met het opvegen van de laatste confetti snippers! Wij stimuleren het ontmoeten van nieuwe en bekende collega’s, het beleven van het DNA van je bedrijf en het maken van verhalen. Ben je overtuigd?

Onze werkwijze

Je collega’s, je merk en wat creativiteit. Dat is de cocktail voor een effectief event op maat. Deze drie ingrediënten vormen telkens de basis in onze werkwijze. Ze zijn alle drie even belangrijk. Samen maken we van een avond, jullie avond!

Spelshow-formats

aast een event op maat laten organiseren is het ook mogelijk om onze vaste spelshow-formats te gebruiken tijdens het bedrijfsevent. Deze zijn speciaal ontwikkelt om verbinding binnen bedrijven te creëren! Ga jij voor de BIG Bingo show of voor de BIG Jukebox show?

BIG BINGO SHOW
Jukebox Show
JUKEBOX SHOW

Event op maat aanvragen

Wil je een event op maat aanvragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op: 020 223 6803. Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op.

VERWONDEREN

Let’s connect

Wil je meer weten over ons evenementenbureau in Amsterdam? Neem contact met ons op voor meer informatie over een event op maat voor jouw bedrijf.