ids: 2674,2588,2663

Wil je graag een event op maat laten organiseren voor jouw bedrijf? Dan ben je bij BIG Creative aan het juiste adres! Wij zijn dol op feestjes! We geven ze maar al te graag, live en digitaal. Het liefste groot en creatief want dat zit in ons bloed, en in onze naam. Bij onze evenementen op maat zien wij echte verbinding, verwondering en versterking in ieder team ontstaan. Heeft jouw team dit ook nodig? Neem vrijblijvend contact op voor een bakje koffie in Amsterdam-West of een afspraak op locatie.

Neem contact op

Bekijk een selectie van onze bedrijfsevenementen

Jaren ’20 diner experience – NEMO

| Show op-maat

AHOY Rotterdam

Beste Zangers Live – AHOY Rotterdam

| Show op-maat

Personeelsfestival – Sanquin

| Corporate celebrations

Event op maat laten organiseren?

Je wilt graag een event op maat laten organiseren maar hoe pak je dat op de juiste manier aan? Wij helpen je als eventbureau graag op weg naar de perfecte cocktail voor een groot en creatief event op maat. We leren jouw organisatie goed kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van het event op maat. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald. Vervolgens werken we een creatief concept uit dat past binnen jullie DNA en bij de gewenste doelen. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een uniek event op maat samen. Wij zorgen dat het gehele evenement klopt; vanaf de eerste ontmoeting tot en met het opvegen van de laatste confetti snippers! Wij stimuleren het ontmoeten van nieuwe en bekende collega’s, het beleven van het DNA van je bedrijf en het maken van verhalen. Ben je overtuigd?

evenementenbureau amsterdam
evenementenbureau amsterdam
bedrijfsevenementen Amsterdam
Mooie bedrijfsevenementen amsterdam
Evenementen Amsterdam
AHOY Rotterdam

Typen (bedrijfs)evenementen

Wat wil je graag bereiken met je evenement? Ben je er nog niet uit wat de doelstelling van jouw bedrijfsevenement is? Laat ons evenementenbureau in Amsterdam jou adviseren en enthousiasmeren!

 

EVENT OP MAAT AANRAGEN

Wil je een event op maat aanvragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op: 020 223 6803. Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze evenementen kijk mee op onze Socials.
Instagram | Facebook | LinkedIn | Youtube

A BIG SHOT OF FUN, FOR EVERYONE!

Wil jij ook zo’n feest op maat? Neem contact op via onderstaande opties, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken. Leuk om je te spreken!

Let's talk

Let's connect

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.