Wil je een kerstborrel organiseren voor alle collega’s op het bedrijf of in een prachtige eventlocatie? BIG Creative weet van groots aanpakken! Wij zorgen voor een onvergetelijk kerstfeest met een spetterend kerstprogramma. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact op met ons.

Neem contact op

BIG Christmas show

Een kerstborrel organiseren moeilijk? Met BIG Creative niet! Met ons spectaculaire kerstprogramma hebben jullie de kerstavond van je leven. Vol met live muziek, sneeuw, kerstengelen en natuurlijk kerstcadeaus. Tijdens de kerstshow komen alle kerst hits voorbij tijdens de BIG Bingo Show. Word jij de grote winnaar van de avond?

 

KERSTBORREL ORGANISEREN?

Wij organiseren de gehele kerstborrel voor jou en jouw team! Wij stimuleren het ontmoeten van nieuwe en bekende collega’s, het beleven van het DNA van je bedrijf en het samen vieren van een sfeervolle kerst. Met evenementen en concepten, feestjes dus, die verbinden, verrijken en verwonderen. Met een grote impact. Met veel creativiteit.

kerstborrel organiseren
Mooie bedrijfsevenementen amsterdam
bedrijfsevenementen Amsterdam

MEER DAN EEN KERSTBORREL

Wat wil je graag bereiken met jouw kerstborrel? Ben je er nog niet uit wat de doelstelling is? Wij adviseren en enthousiasmeren je graag! Laat ons jouw kerstborrel organiseren!

Verbinden Versterken Verwonderen

 

Avondvullend kerstprogramma

Van alleen de Christmas Bingo tot een avondvullend programma, bij BIG Creative is alles mogelijk. Wij zijn specialisten als het aankomt op (personeel)evenementen op maat. Neem contact op met Nathalie of Daan voor meer informatie over een kerstborrel organiseren samen met BIG Creative. Wij pakken het groots aan!

HOE PAKKEN WE HET AAN?

Een unieke kerstborrel organiseren, hoe pakken we dat aan? Nou, zo: We leren jouw organisatie goed kennen in een persoonlijk gesprek. Samen bepalen we de doelen en kaders van de kerstborrel. Planning, budget, locatie en teams worden bepaald. Vervolgens werken we een creatief concept uit dat past binnen jullie DNA en dat bij de gewenste doelen past. Met bestaande en nieuwe onderdelen stellen we een unieke, sfeervolle kerstborrel samen. Zo kunnen jullie samen de successen van het afgelopen jaar vieren en uitkijken naar een nieuw jaar.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze evenementen kijk mee op onze Socials.
Instagram | Facebook | LinkedIn | Youtube

A BIG SHOT OF FUN, FOR EVERYONE!

Wil jij ook zo’n feest op maat? Neem contact op via onderstaande opties, dan gaan wij ervoor zorgen dat we snel kennis kunnen maken. Leuk om je te spreken!

Let's talk

Let's connect

Let's follow

All work © Big Creative 2024. All Rights Reserved.