Kerstborrel organiseren

kerstborrel organiseren

Wil je een kerstborrel organiseren voor alle collega’s op het bedrijf of in een prachtige eventlocatie? BIG Creative weet van groots aanpakken! Wij zorgen voor een onvergetelijk kerstfeest met een spetterend kerstprogramma. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact op met ons.

BIG Christmas show

Een kerstfeest organiseren moeilijk? Met BIG Creative niet! Met ons spectaculaire kerstprogramma hebben jullie de kerstavond van je leven. Vol met live muziek, sneeuw, kerstengelen en natuurlijk kerstcadeaus. Tijdens de kerstshow komen alle kerst hits voorbij tijdens de BIG Bingo Show. Word jij de grote winnaar van de avond?

Verwonderen

Wil jij jouw collega’s verwonderen tijdens je personeelsfeest? Tijdens kerst is dat de ultieme gelegenheid. Samen met BIG Creative een kerstborrel organiseren is een feestje! Het gaat snel en gemakkelijk. We kijken naar een concept dat past binnen jullie kaders en helpen de gewenste doelen te bereiken. Vanaf de productie tot het uitnodigen van de gasten tot het opvegen van confetti snippers ontzorgen we jou tijdens het kerstfeest.

Avondvullend kerstprogramma

Van alleen de Christmas Bingo tot een avondvullend programma, bij BIG Creative is alles mogelijk. Wij zijn specialisten als het aankomt op (personeel)evenementen op maat. Neem contact op met Nathalie of Daan voor meer informatie over een kerstborrel organiseren samen met BIG Creative. Wij pakken het groots aan!

 Contact

Wil je graag samen met ons een kerstborrel organiseren voor je collega’s? Neem dan contact met ons op via +31202236803 of mail naar daan@bigcreative.nl.

Let’s connect